Līdzīgs Putinam. Parādījušies Aļinas Kabajevas dēla fotogrāfijas, kurās redzama izteikta līdzība ar Krievijas prezidentu

Gēnus tomēr nenoslēps!

Visticamāk daudziem jau ir zināms, ka Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam un olimpiskajai čempionei Aļinai Kabajevai “pieraksta” romānu jau daudzus gadus. Pa šo laiku dažādi avoti sniedza atšķirīgu informāciju un publicitāti tēmas sakarā.

Protams, galu galā nebija skaidru pierādījumu, un, lai arī šī tēma tika medijos apspriesta vairāk nekā vienu reizi, tā ātri vien atkal un atkal pieklusa.

Lasi arī: Pēc strīda sieva aizgāja prom no mājām, atstājot vīru ar bērniem. Pēc 2 dienām viņa saņēma šo vēstuli

Plašsaziņas līdzekļi turpināja meklēt informāciju par Kabajevas un Putina attiecībām, un visbeidzot parādījās kaut kas, ko varēja izmantot kā spēcīgu pierādījumu daudzus gadus pastāvošajām baumām.

Ukrainas plašsaziņas līdzekļi bija vieni no pirmajiem, kas tīklā izplatīja Aļīnas Kabajevas dēla fotogrāfiju. Šī fotogrāfija varētu apliecināt vingrotājas attiecības ar Putinu.

Pat salīdzinot Vladimira Putina fotogrāfiju jaunībā ar Aļinas Kabajevas dēla attēlu, var atrast ne mazums sakritību.

Patiešām jāatzīst, ka zēnam ir daudzas kopīgas iezīmes ar Putinu un viņi ir ļoti līdzīgi. Pie zēna fotoattēla interneta lietotāji komentāros rakstīja: “Izteikts Putins”, “Zēns ļoti līdzīgs”, “Kā divas ūdenslāses” u.tml.

Lasi arī: Lielisks rajons, renovēta māja – bet neviens negrib dzīvot šajā dārgajā dzīvoklī; Atliek ieskatīties iekšpusē…

Oficiāla apstiprinājuma pagaidām gan vēl nav bijis, bet daudzi sagaida, ka kāds no zēna vecākiem tomēr sniegs oficiālu komentāru šajā sakarā.

Kā domā tu? Vai saskati līdzību?

Vai saskati puikas līdzību ar Putinu?
Iesaki šo rakstu citiem!